Училище за моята женска душа /УМЖД/

7-те най-важни житейски урока, които никой още не ти е преподал

Каним те в "Училище за моята женска душа" /УМЖД/, за да научиш как да трансформираш живота си. От нас уроците - от теб ученето и домашните. 

Защо е важно да научим тези житейски уроци?

Уроците в УМЖД са основани на теорията за единство на ум, душа и тяло, защото в Новата ера работи и дава резултати само този подход. Липсата на това единство е масов проблем и ето до какво най-често води: 

 • Конфликти в отношенията с близките хора 
 • Неуспех при търсене на партньор 
 • Неудовлетвореност от брака или връзката си 
 • Неспособност да владеем емоциите си 
 • Неудовлетвореност от професионална или лична реализация 
 • Потиснатост или липса на енергия, болести 
 • Чувство за празнота, дори без конкретна причина
Ела в УМЖД и стани една от жените на Новата Ера

Какви са жените на Новата ера и как живеят своя живот?

Новата ера е епохата, в която осъзнаваме, че сами създаваме живота си. Жените на Новата ера разпространяват това знание като сами живеят по този начин. Живеейки по този начин вдъхновяват останалите да вярват, че щастието и здравето са естественото ни състояние. 

 Как да познаете жените на Новата ера? Те са: 

Жените на Новата Ера
 • Удовлетворени и радостни от ежедневието 
 • В осъзната връзка с точния партньор  
 • Чувстват дълбок смисъл и имат мисия  
 • Работят, водени от призванието, те са реализирани жени
 • Пълни с енергия и здрави  
 • Създават пълноценни връзки с деца, родители, близки 
 • Вдъхновяват и увличат всички около себе си
Ела в УМЖД и стани една от жените на Новата Ера

Какво ще научиш в "Училище за моята женска душа"?

Видеообучение в 7 модула по над 90 минути, всеки посветен на важна житейска тема. И ето ги и темите на модулите: 

Аз и родителите

 Ние сме 50% от майка си и 50% от баща си. Неприемането на родителите означава неприемане на себе си. Връзката с майка ни и баща ни, както и техните взаимоотношения са това, което се превръща в нашия начин да обичаме, да се свързваме с хората и себе си и да вървим напред.

Аз и моите емоции

Възможно ли е да не потискаме емоциите си и да ги изразяваме по здравословен начин и кой е той? Имаме отговорите за вас! В този модул ще учим каква е разликата между емоции и чувства, кога емоциите се превръщат в емоционална драма и как да правим разлика между емоциите като послания на душата и емоциите, възникващи от погрешните ни убеждения за света и хората.

Аз и моето тяло

Ще научим защо телата ни никога не изглеждат зле и не боледуват от определени болести случайно. Ще научим кои мисловни и поведенчески модели водят до тези болести, неразположения или наднормено тегло. Ще работим за здравето и добрия си външен вид чрез отстраняване на дълбоката причина, а не "лекувайки" симптомите.

Аз и моята женска същност

Липсата на женска енергия води до нараняващ връзки, болести и неудовлетвореност, дори и депресия понякога. Ще се учим кои са качествата на женското начало, как да имаме женска сила и повече женска енергия. Ползите от увеличената женска енергия са във всички области от живота - любов и романтични връзки, здраве, отношения с децата, близките и приятелите, работа и творчество. 

Аз и партньора

Не е предвидено любовта да ни наранява, но малцина са щастливи в брака или връзката си. Причината е, че обичаме неосъзнато - водени от стари емоционални рани, ние не виждаме човека пред нас такъв, какъвто е. Ще научим как да обичаме без да предаваме себе си и без да се жертваме, защото щастливата връзка е от двама щастливи човека.

Аз и моето призвание

Следването на призванието носи много положителни промени в живота ни, но има и нещо повече - пренебрегването на нашите таланти и отклоняването от пътя на душата ни, води до болести, депресии, нещастни връзки и куп други неприятни обстоятелства, чрез които животът се опитва да привлече вниманието ни и да ни накара да преосмислим ценностите си.

Аз и децата

Независимо дали имате или нямате деца, този модул ще ви бъде много полезен, защото ще преминете през оценка и анализ на собственото си детство, а то е основа на целия ни живот. Ще минем и през енергийните и емоционални причини децата да боледуват и ще научим как да направим максималното да са здрави и щастливи.

Готова ли си вече за трансформация?

Искам да се включа в УМЖД и да стана една от жените на Новата ера - 
НАТИСНИ ТУК

Аз съм Ирина - автор, съветник и приятел на жените в техния път към себе си и щастието.  

Моята мисия е да ги вдъхновявам да променят живота си, както аз промених своя. Преминала съм през панически атаки, развод, депресия, трудни отношения с близки и приятели и любовни несгоди. Днес съм щастлива и щастливо омъжена жена, майка на две прекрасни дъщери и открила своето призвание жена. Винаги съм напълно откровена за своя собствен процес, емоции и етап на развитие. Споделям своето пътешествие към себе си и своята трансформация в статиите си, в курсовете и в двете ми книги - "Докато търсех любовта...намерих себе си, а после теб" и "Рецепти за щастлива любов". Щом аз мога, значи можеш и ти!

Аз съм Галена - втората част от Галерини :) 

Още от първия миг , в който се запознах с Ирина и вече в сърцето си знаех, че ние двете ще правим заедно "женски" неща. Изобщо още не знаех за сайта Галерини или пък за УМЖД, но знаех, че заедно ще бъде интересно, забавно и вдъхновяващо. В основната си работа аз съм бизнес ориентирана - постигам цели, управлявам екипи, поставям задачи и следвам планове. Въпреки това вече намирам време за духовното в мен и тази комбинация ме прави още по успешна. В УМЖД целя да покажа на жените, че има начин да комбинираме работа, грижа за близките, да обръщаме внимание на себе си като жени, да се грижим за душите си и да се развиваме. Това е част от моето предназначение - да показвам как да комбинираме. Ще се радвам да го предам и на вас. 

Какво казват хората за УМЖД ...


Участието ми в УМЖД ми даде доста отговори на въпроси, които съм имала през целия ми съзнателен живот. Лекциите и упражненията ме направиха по-осъзната и по-уверена в себе си, научих се да успокоявам ума си и да се доверявам на вътрешните си усещания. Спокойният ум води до вътрешно равновесие, което води до по-добри резултати и до вътрешно доверие. Повярвах, че така се живее значително по-леко!

П.Д - Варна  

Моята оценка за УМЖД е повече от отличен. С ваша помощ потънах в царството на душата и разбрах колко много работа имам там. Досега съм пробвала различни методи и са ми помагали, но този начин на работа ми допадна със свободата, която дава! Засягат се почти всички области от живота; чудесна е тази насоченост към жената и женската душа! Подхождате с много голямо разбиране, произтичащо от личния ви опит и работа със себе си.  

Т.К. - Варна  


Здравейте, Галена и Ирина! 

След дълги колебания и търсения на смисъла, на себе си, на моята мисия, попаднах на ваши семинари и обучения. Така разбрах за УМЖД. Включих се, но имах резерви и страхове. Казахте ни, че ще има много домашни и ще падне работа и "чистене". След първия модул се чувствах като разглобена. Толкова открита и ранима. Имахме затворена фейсбук група, в която споделяхме и получавахме подкрепа. Почувствах се част от цяло. В началото пишех много, защото имах много и за споделяне, и въпроси. След тратия модул нещата започнаха да се успокояват. Работех с партньор, с който си споделяхме и обсъждахме домашните. Паснахме си и се подкрепяхме. На финала изпитвах само благодарност. Имах повече увереност и в себе си, и в решенията, които съм взела, и по-ясна представа за пътя си напред. Смело мога да кажа, че тези момичета много добре са подбрали темите, по които да говорят, структурата и тяхната последователност. Аз все бързах да чуя за мисията, но добре, че я оставиха за финал, защото нямаше да я разбера и възприема така както се получа на края. Това е най-добрата ми инвестиция в онлайн обучения и коучинг тренинги до момента, а аз съм посетила и изслушала доста. Смело се записвайте и си записвайте стриктно в УМЖД. Тези момичета знаят какво говорят и какво правят!  

С благодарност, М. Г. - Ловеч  


Стандартна цена за 7-те модула

259 лв. 

7-мо издание стартира на 12 април 2018

Цена за 7-те модула - 149 лв. 

при плащане до 12 април 2018

Искам да кандидатствам за УМЖД
Натисни ТУК
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Какво е УМЖД? Политика за поверителност

© www.galerini.com 2019 Всичко започва от теб!

Заедно с вас от 2014г.